Logee's

Ze zijn al snel gaan slapen gisteravond en ik heb ze daarna niet meer gehoord tot vanmorgen een uur of acht. Joop was al vroeg vertrokken, die had een taxiritje.
Verder hebben we ons goed vermaakt vandaag, gelukkig kwam vanmiddag de zon ook nog even door. Eerst boodschappen gedaan vanmorgen, waarbij we toch ook wel even nog langs de "oude" boom moesten, hij stond er nog. Vanmiddag naar het strand om schelpen te zoeken enzo, Simba vond het maar raar, want er zat geen gang in de wandeling natuurlijk, gelukkig hadden we een balletje meegenomen.

Daarna even naar Renesse voor een ijsje. Appeltjes gekocht in Noordwelle en eenmaal thuis was het alweer bijna tijd voor het avondeten. Cor was er om een uur of vijf en we hebben heerlijk draadjesvlees, bloemkool (met een papje en een beetje nootmuskaat) en aardappels gegeten. Na het eten alles weer ingeladen en ik denk dat ze nu zo langzamerhand wel weer in hun eigen bedje liggen. 
En oma zit bij te komen, die ligt er ook vroeg in vanavond denk ik........

Ria Donderdag 20 Oktober 2005 at 11:12 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.