Verbetering


klik

Een mooie schuur vind ik het altijd aan het begin van het dorp. Ik geloof niet dat hij tegenwoordig nog gebruikt wordt, volgens mij is hij eigendom van de gemeente, maar dat kan ook zomaar anders zijn. Eigenlijk hoop ik dat iemand hem nog op gaat knappen en dat ze niet wachten tot hij helemaal in elkaar stort, dat zou zonde zijn.

Joop is ook weer begonnen met (hard)lopen. Hij is van plan volgend jaar toch nog maar eens naar Nepal te gaan om een trektocht te maken en daar heb je nu eenmaal een goede conditie voor nodig, als hij een doel heeft gaat het ook makkelijker. Ook de sigaren gaat hij weer laten staan, zegt hij, eerst de voorraad nog opmaken, waar hij nu extra zuinig mee is, minder is ook al goed, zeker voor hem.

Wisselvallig was het vandaag, buien, zon en veel wind. Wel een lekker rondje gelopen en zelfs nog bramen gegeten onderweg, alles wordt rijp zodoende.


Ria Dinsdag 01 November 2005 at 2:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.