Voorproefje met rare nasmaak

Eind van de middag kwamen Ina en Martin even een borreltje halen, ze waren weer even op hun weekendadres. Martin had een leuk vuurwerkje meegebracht en toen het eenmaal donker was hebben we dat aangestoken, dit is de enige foto die ik heb want het ging wel heel snel allemaal, Ina was nog niet gereed dus die heeft er geeneen. Ze hadden gezellig hun slofjes meegebracht en we hebben lekker nasi gegeten met één van de laatste flesjes oude wijn, een Rioja van 1985, hij smaakte perfect, maar de kurk was al een beetje muffig, dus volgens ons had hij geen dag langer moeten liggen. 
Tussendoor ook nog een minder leuk telefoontje, we werden niet gefeliciteerd, er werd alleen maar gevraagd of we op wilden passen morgenavond, omdat een ander feestje niet doorging en ze in plaats daarvan hier gezellig in de Surf Inn oud en nieuw wilden vieren. Ik heb gezegd dat ik daar geen zin in had en de boodschap kwam duidelijk over werd er gezegd: "We komen niet meer"was het antwoord. Misschien ook een gevolg van het feit dat we samen met onze vrienden eerste kerst wilden vieren en ze toen ook al niet welkom waren. Onze jongste dochter moet eens leren niet alleen maar aan zichzelf te denken. Sil .......jij en je gezinnetje zijn altijd welkom als we geen andere afspraken hebben en zeker als we niet het gevoel krijgen als oppas gebruikt te worden........
Misschien vinden mensen het ook wel weer raar dat ik dit hier zet, maar dat zal me een rotzorg zijn, ik hou van mijn kinderen, ik wil absoluut geen ruzie, maar ik vind wel dat ik gelijk heb.

Ria Zaterdag 31 December 2005 at 11:21 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.