Me thuis voelen

Dat was het onderwerp van de mail die ik vanmiddag kreeg. Met haar toestemming plaats ik hier nu een gedeelte:

Ik ben, oorspronkelijk afkomstig van Renesse, nu al ruim 31 jaar wonend in G.
Sinds enige tijd lees ik je leuke stukjes en geniet hier erg van, ik moet eerlijk bekennen dat ik er veel in herken, je dagelijkse belevenissen en ook de plaatsen waar je loopt herken ik natuurlijk!! Ben een beetje jaloers op je wandelingen over 't strand. Maar door je foto's voel ik me weer even thuis, want hoewel ik het wel gewend ben hier na al die jaren, bin in bluuf ik toch un Zeeuwse, natuurlijk ee? Pas heb ik erg genoten van de foto's van deVroonweg en de Lage- en Hogezoom.
Tot mijn 21e heb ik op de Hogezoom gewoond tegenover de New York taxi (elke dag kijk ik even)!!! Twee jaar geleden hebben we nog op de Vliedberg gestaan en aan de andere kant van de weg een potje honing gekocht, heerlijk en we vonden het etiket zo leuk!! (was dat bij jullie?)


Natuurlijk was dat bij ons!
Van zulke mailtjes word ik alleen maar blij, vandaar ook de foto, genomen op de Hoge Zoom eergisteren, afgezaagde takken waarvan de wonden vol met water staan, net ogen.....


Ria Donderdag 19 Januari 2006 at 11:01 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.