Kort dagje

Veel te laat opgestaan vanmorgen, het was geloof ik half elf, de dag is dan al bijna voor de helft voorbij. Ik ben gelijk maar onder de douche gesprongen. Een paar senseootjes en een potje thee later op weg naar het strand, we hadden er zin in en zijn gelijk maar doorgelopen tot het Verklikkerpad. Eenmaal weer thuis een kopje soep en nog maar een potje thee en toen nog even naar Zierikzee voor een paar boodschappen, eenmaal thuis werd het alweer donker. Cor heeft gezellig een kopje erwtensoep en een stokbroodje meegegeten, tussendoor nog een beetje gewassen, dus al met al toch nog wel het een en ander gedaan, maar kort blijft ie!
De foto's zijn gemaakt op de geliefde plek van Barbara, ik hoop dat ik haar er een beetje blij mee maak en dat ze vlug weer beter wordt zodat ze er weer met eigen ogen kan gaan kijken...

Bij mijn zoektocht naar een foto van het Verklikkerpad, kwam ik op de site van de Gemeente Schouwen Duiveland terecht. Ze hebben nu ook een fotosite zie ik, dus ik heb er gelijk een paar ingestuurd vanavond, misschien ook een idee voor anderen uit de buurt, vandaar dat ik het maar even vermeld.

Update:
Leuke link van Barbara met luchtfoto's van de kust van Schouwen, het strand waar ik altijd loop.

 
Ria Zaterdag 21 Januari 2006 at 11:09 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.