Koffie thee en twijfels

 

Vanmorgen waren de koffiepads op en omdat Joop al aangekleed was zou hij even een paar zakken halen, ik had het oud papier in de kofferbak gezet ,dan kon hij dat gelijk wegbrengen. Bij het inladen dacht ik al bij mezelf dat hij dat misschien wel zou vergeten. Even later was hij terug met vijf zakken caffeïnevrije koffie en "oh, het oud papier ben ik vergeten"....Ik heb toen maar snel gedouched en ben de boel om gaan ruilen, want ik heb toch wel een paar bakjes mèt caffeïne nodig om de dag goed te beginnen, daarna drink ik dan een pot therapeutische thee en als die op is ga ik wandelen, niet zo vreemd dat ik af en toe de berm in moet.
Vanmiddag even door Zierikzee gelopen en een tijdje schoenen zitten passen, 50% korting, dan wil je toch wel even kijken of er iets van je gading tussen zit. Het enige paar dat ik leuk vond was een halve maat te groot en ik vond ze net niet leuk genoeg om die halve maat op de koop toe te nemen, jammer, geen nieuwe schoenen dus. Wel een nieuwe MascaraKohlpotloodje en lippenstift, zonder korting, dat wordt weer leuk optutten morgenochtend. Ik kreeg er wel een gratis pincet bij, dus eerst de wenkbrauwen netjes in vorm brengen natuurlijk. Dat optutten schiet er 's winters vaak bij in, maar ik krijg er nu weer een beetje zin in. Mijn haar is nog steeds niet geverfd al loopt Miriam wel te zeuren dat er weer een kleurtje in moet...... maar ik ben sterk...... ik hou vol......


Ria Vrijdag 03 Februari 2006 at 2:38 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.