Kloote knopjesHad ik net een heel leuk logje in elkaar gefröbeld en ik post het..........weg!!!!
Daar word ik dan helemaal niet goed van hè, ten eerste wordt het nooit meer zo leuk en ten tweede al het extra werk weer. De titel was wel hetzelfde, hoe onwaarschijnlijk het misschien ook klinkt.
Goed ik probeer het nog een keer....

Lekker gewandeld en af en toe even stil gestaan om te luisteren...zo stil was het, weinig verkeer en in Ellemeet stikt het van de mussen en die hadden het toch een partij druk! Thuisgekomen waren Joop en Cor aan het kloven, de machine werkt perfect. Elly kwam even later ook nog kijken dus hebben we nog maar een wijntje gedaan. Het verhaal dat ook gisteravond al even ter sprake kwam ging over twee aannemingsbedrijven in de jaren zestig in Zierikzee, de Fa. Schot en de Fa. Kloote, grote karweien namen ze samen aan en Cor liep stage bij de Fa. Kloote. De leus was dat: als Schot er niet was, was er geen Kloote aan en als Kloote er was zat er geen Schot in.......... ik vind hem leuk! Even nog bij vertellen dat Kloote later de naam veranderd heeft in van der Klooster, want wie wil er nu tegenwoordig nog Kloote heten. Een zoon van Kloote was mijn eerste "verkering" hij nam ook het bedrijf over en het werd een doe-het-zelf zaak, tegenwoordig speelgoedzaak en zijn zoon zwaait daar weer de sceptor (en waarom kan ik dat niet vinden in van Dale?)

En nu dus eerst ff kopieren voor ik ga posten, dan kan ik het zometeen zo weer plakken, maar dat zal wel niet nodig zijn natuurlijk..... (kloote computers)

Ria Zondag 05 Februari 2006 at 2:44 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.