Schoenen



Ik kocht ze 17 maart vorig jaar en nu zijn ze door, deze kan je ook niet opnieuw laten verzolen zoals de Löwa's, dus nu twijfel ik weer, of ik mijn oude zal laten verzolen of ze gewoon nog maar een tijdje dragen en komend najaar weer nieuwe, 's zomers heb ik ze toch bijna nooit aan. Vanmiddag voor de aardigheid de schoenenwinkel nog maar eens binnengestapt en aan alle laarzen hingen stickertjes met €1.-- erop, dat leek me overdreven, maar het bleek dat je het tweede paar voor die ene Euro kreeg, of als je maar één paar kocht 40% korting, ik heb nog eens gezocht en warempel....ik vond een stel naar mijn zin, ze lijken wel erg op mijn oude maar die zaten ook altijd heerlijk en deze kan je 's zomers ook makkelijk dragen als het fris is, leuk hè, ik ben dr weer blij mee. Verder nog wat leuke accessoires gekocht voor zaterdag, dus ik ben er al uit hoor, geen jurk voor mij.

Verder vanmorgen vreemde ganzenop het land, ze hadden een roodachtige staart en waren maar met z'n tweeën, iemand een idee?


Ria Woensdag 08 Februari 2006 at 2:49 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.