Gedenkplaat

Hij hangt er misschien al maanden en ben ik er steeds zomaar voorbij gelopen, maar vanmiddag zag ik hem ineens, een gedenkplaat aan een duiker, verongelukt in de Noordzee staat er. Ik ken de goede man niet maar ik vind het wel mooi gedaan zo op het Muralt muurtje, prachtig kleurend bij het mos en een mooi gedicht. Er wordt hier veel gedoken in de omgeving en af en toe gebeuren daar ongelukken bij. Ik heb het nog nooit gedaan en het trekt me ook absoluut niet, al dat gedoe met pakken en flessen, lopen is dan al een heel karwei en als je even onder water bent geweest, moet al dat klamme zware spul weer uit, maar er zijn heel veel mensen die er speciaal voor deze kant uit komen, de Grevelingen schijnt prachtig te zijn onder water. De Kabbelaar is een trefpunt, vooral in het weekend is het daar erg druk.

Verder niet zo ver gelopen het was buiïg en er stond veel wind. Vanmiddag nog even in Europatuin (wat dus tegenwoordig Life and Garden is) rondgelopen om een cadeautje voor Truus te zoeken, gelukkig heb ik iets gevonden waarvan ik denk dat ze het wel leuk vindt. De tuinmeubels staan alweer uitgestald, wachtend op een plekje in de zon..

Ria Donderdag 09 Februari 2006 at 2:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.