OefMorgen ga ik dus samen met Ina naar het vrouwenfeest van Truus. Het is de bedoeling dat alle vrouwen iets meebrengen om te eten en op mijn vraag wat ik dan het beste mee kon brengen was haar antwoord "Jij bakte toch vroeger altijd cakes!" Jemig het is misschien al vijftien jaar geleden dat ik voor het laatst een cake bakte, maar vanavond heb ik mijn best gedaan, lekker hoor, want (mijn) cakes zijn lekker, maar het beslag is ook niet te versmaden, ouwerwets de mixerdingen aflikken en omdat ik maar één vorm had moest ik ze na elkaar bakken, dus in de tussentijd stond dat beslag maar te wachten in die kom en ik iedere keer maar even kijken en met mijn vinger langs het randje, want daar zit altijd een hele hoop en toen de tweede eindelijk in de oven zat mocht Joop de beslagkom uitlikken, ook al zo'n snoeperd. Jammer genoeg bleef de laatste een beetje plakken, maar wat er in de vorm bleef zitten kon ik ook niet weggooien natuurlijk....Even voor de duidelijkheid het zijn "gewone" cakes zonder hasj.

Het was ook op een feest van Kees en Truus vroeger dat ik voor het eerst hasj cake at, mijn hemel wat ben ik ziek geweest. Ik heb het roken ervan nadien nog meerdere keren geprobeerd, want ik vind het altijd zo lekker ruiken, maar op één of andere manier viel het nooit goed en was er niet het resultaat dat ik verwachtte, dus ik hou het maar bij een wijntje.


Ria Zaterdag 11 Februari 2006 at 3:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.