Knoppen en soppen

We hebben er nog ééntje over van de drie waar we mee begonnen, maar deze doet het perfect. De knoppen worden in het najaar gevormd en zien er heel de winter een beetje dor uit. De laatste dagen beginnen ze behoorlijk te zwellen en ik denk dat hij als het even een beetje zacht en mooi weer is gaat bloeien, onze Pauwlonia Tomentosa, dat doet hij namelijk voordat de blaren eraan komen, ik ben benieuwd want het zijn er voor het eerst een heleboel. Voor de andere twee hebben we fruitbomen in de plaats gezet.

Vandaag ook begonnen met het uitsoppen van de stacaravan , de bewoner is eind vorig jaar vertrokken omdat hij eindelijk een huisje had en omdat het koud was en hij haast had, is er weinig gepoetst, een winter leegstand doet ook geen goed aan de gezelligheid natuurlijk. Er moet ook het e.e.a. vernieuwd worden, dus daar moeten we vandaag of morgen ook eens voor op stap, een paar stukjes vloerbedekking, een paar gordijntjes en een nieuwe matras zijn geen overbodige luxe en misschien kom ik nog wel meer tegen want ik ben nog lang niet klaar. Het moet weer een beetje netjes worden voor eventuele nieuwe bewoner(s). Morgen maar weer verder.


Ria Donderdag 16 Februari 2006 at 3:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.