Gebep

Het is koud en saai en er gebeurt bar weinig hier. Wel een lekkere wandeling gemaakt vanmiddag, maar ja, dat is geen nieuws. Ik kwam tegelijk met een aardige mevrouw op het strand, zij was ook met haar honden en we hebben samen een eindje opgelopen. Ze vertelde honderd uit, dat haar man op wintersport was samen met haar dochter (vandaar dat ze misschien een beetje aanspraak nodig had). Verder vertelde ze dat ze achtenzestig was (wat je haar absoluut niet zou geven) en dat ze vanmorgen computerles had gehad, daar hebben we natuurlijk uitgebreid over lopen beppen, ze vond het hartstikke leuk, maar nu durfde ze niet goed omdat haar man er niet was en ze bang was iets fout te doen. En natuurlijk een hondenpraatje en over mijn weblog, dat ik gisteren Balou erop had gezet en toevallig kende zij weer iemand die op zoek was naar een grote hond! Wow! Misschien hoor ik er nog iets over want we hebben gezamelijke kennissen. Bij de tweede overgang ging zij op de terugweg en heb ik er nog een stukje aangeplakt, want eenmaal onderweg was het best wel lekker.

Verder maakte Marlies mij er een tijdje geleden op attent dat de aquarel die op het webcamplaatje altijd achter me hangt niet te vinden was in het mapje, ze had gelijk en dat heb ik vandaag even goed gemaakt en bij gebrek aan een foto maar hierboven gezet. Het is al een oudere van 14-07-2001 gemaakt op de verjaardag waarop ik mij zo alleen voelde, Joop was net vertrokken voor een reis naar Nieuw Guinea volgens mij, ik kan het album even niet vinden, maar als hij terug is van zijn cursus zal ik het vragen. Gisteravond voor het slapen gaan heeft hij in het Nepalees tot tien geteld...

Ria Dinsdag 21 Februari 2006 at 3:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.