Yes!

 

Eindelijk mijn spel voltooid! Ik ben nu op zoek naar een ander, iemand suggesties? Ik heb deze al geprobeerd maar die lijkt wel erg veel op Zuma, hoewel ik het ook weer wel heel leuk vind, mijn voorkeur gaat toch uit naar die behendigheids dingen.

Vanmiddag bij de nieuwe Leen Bakker gekeken in Zierikzee, mooie winkel, ik was er nog niet geweest. Ik ging eigenlijk voor een nieuwe matras voor de caravan maar dat is blijkbaar een afwijkende maat (120x190) die hadden ze niet. Hier hebben ze hem wel, ik heb al een mailtje gedaan of ze ook thuis bezorgen, maar ik heb nog niets gehoord. Bij de gordijnen schoot het niet op want het gordijnenmeisje was ziek geworden en nu stond er een vervangster met weinig gordijnervaring de mevrouw voor mij te helpen, ik ben toen maar doorgelopen. Daarna nog naar de boekhandel voor een boodschap voor Joop en daar zag ik ook bovenstaandadresboekje liggen, kan ik eindelijk die ouwe agenda eens in de prullebak gooien. Op zulke laarzen kan ik wel niet lopen, maar ik vind ze wel heel mooi.

Verder vanavond de aardappels aan laten branden, we hebben toen maar krootjes en speklappen zonder aardappels gegeten...

Ria Woensdag 22 Februari 2006 at 3:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.