Spic en spamSilvia en Cor zitten in de schoonmaakbranche en zodoende kwam het op deverjaardag van Joop over schoonmaakmiddelen. Cor had het e.e.a. bij zich, dus het werd eventjes een soort van schoonmaakparty, de flessen vonden gretig aftrek en ik heb sinds die dag ook twee flessen spul te staan, ik had ze nog niet gebruikt, maar Elly was de laatste dagen zo vol lof dat ik ook maar eens aan de slag ben gegaan, gisteren de ramen al met de ene fles en vandaag de badkamer met de andere, superspul is het! Ik vraag me nu af waarom ik dat nog niet eerder had, terwijl het toch zo dichtbij was. Zeg nu zelf, je zou toch niet zeggen dat die badkamer al zestien jaar in gebruik is? Het bad is niet te zien op de foto, maar dat was ook erg vuil, dat glimt nu ook weer. Vandaag ook met de vloer begonnen, mijn kamertje en de badkamer heb ik al gehad, en morgen weer verder met de rest. We hebben alles gelijkvloers en door het hele huis liggen dezelfde tegels, meestal dweil ik alleen de loop (ik heb wel een superhandige spuitstok ook van hun) maar de hoekjes en randjes moeten ook weer eens gebeuren. Ja ja, 't is echt voorjaarsschoonmaak hoor, vanavond ook nog een gordijn gewassen, Jammer genoeg dacht ik pas weer aan het kunstje van Papoe toen ze al in de machine zaten, volgende keer beter.

Vanmorgen eerst naar de Kapper geweest, als proefkonijn voor de nieuwe producten, mijn haar is geföhnd (zie camplaatje), ik heb anderhalf uur in de wind gelopen en het zit nog perfect.
Morgen zitten de flyers bij de folders, Scharendijke kan gekapt worden, ze is GEOPEND!

Hoezo reclame maken voor de kinderen.

Ria Dinsdag 21 Maart 2006 at 4:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.