Niks nieuws

Ik slaap niet echt goed, maar doe hazeslaapjes. Na zo'n slaapje loop ik even rond en ga weer liggen waar ik lag, of op de lege plek, die nog steeds ruikt naar degene die er een paar weken geleden lag, want waarom zou je voor jezelf alleen dat hele bed verschonen, dat kan nog wel even wachten. En dan begin ik na de koffie en de ochtendlogjes ongewassen in de tuin, een beetje alg vissen, onkruidje hier, buitensporig takje daar en voor je het weet is het dan middag en loop je nog steeds ongewassen een beetje in de tuin te sukkelen. Niemand die er verder last van heeft natuurlijk.

Vandaag ook samen met Ina en Martin een VERTICUTEERHARK aangeschaft, het was de laatste bij de Lidl en we hebben besloten hem te delen. Ik heb hem al geprobeerd en hij werkt perfect, ik weet wat me morgen weer te doen staat. 
De stronk van de Camelia heb ik er trouwens ook nog uit gekregen vandaag, dus morgen even naar de overbuurtjes of evt. het tuincentrum in Renesse voor iets nieuws, iemand nog suggesties? Wel groenblijvend graag.

Vanavond gezellig met Elly een wijntje gedronken en salade gegeten en ondertussen heeft Belle geleerd in haar nieuwe auto te springen, Simba deed het voor, die ligt maar al te graag in auto's want misschien gaan ze wel rijden

Ria Donderdag 04 Mei 2006 at 10:22 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.