Best helder

 
klik

Al mijn gevis naar het draadalg en andere ongeregeldheden begint zo langzamerhand zijn vruchten af te werpen, ik doe het iedere dag wel even, het is nu makkelijk bij te houden en de planten groeien goed. Wat de rooie dingetjes zijn die aan de oppervlakte drijven weet ik nog steeds niet, die vis ik er ook maar uit, ook al is dat wat moeilijker, die gaan soms door de mazen van het net.
Met de verticutteerhark (wat een woord) doe ik het rustig aan, ik merk dat dat niet al te best is voor mijn schouder, dus elke keer maar een stukje. 
Even naar Renesse gereden voor een softijsje, ze hebben heerlijk ijs, maar wat een sjaggerijnig mens achter de toonbank. En dan de mensen die al een minuut of vijf in de rij staan en eenmaal aan de beurt nog moeten gaan verzinnen wat ze eens zullen nemen, ongeloofelijk! En als het ijsje eindelijk klaar is, gaat ze nog eens vragen, of ze er iets òp willen (en dan ook alles opnoemen hè), dat zullen wel instructies van de baas zijn natuurlijk, maar heel overbodig lijkt mij, al gaan sommigen daar dan ook nog eens over staan verzinnen, kortom 't schiet niet op daar. Ik denk dat ik zelf maar een softijskraampje ga beginnen

Ria Zaterdag 06 Mei 2006 at 10:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.