Bank in de wasHet is weer gebeurd. Het uitkleden en wassen gaat wel, maar het weer in de hoezen proppen van de kussens is altijd even een gedoe, daar krijg ik het altijd zo warm van en altijd ben ik bang dat de ritsen het begeven, maar dat is ook deze keer weer goed gegaan. Als er niks bijzonders gebeurt kan ik er weer twee jaar tegen. Misschien wordt het tegen die tijd ook weleens tijd voor een nieuwe, al ben ik op deze nog steeds niet uitgekeken, we hebben hem nu al een jaar of tien, elf of twaalf, geen idee eigenlijk....
Zodoende lekker gekeuteld, want van het één komt het ander, weer om in de zon te zitten was het niet, dus ik ben lekker bezig geweest.

Gisteren is ook de box van Joop van zijn bereau gevallen, hij rammelt nu en er komt geen geluid meer uit. (Ging echt per ongeluk hoor Joop, zijn die dingen daar ook goedkoop?) Er moet wel geluid in zijn beeldscherm ziten, maar ik krijg het er nog niet uit. Boxjes zijn wel afgekoppeld nu. Erg onhandig, want zo hoor ik het ook niet wanneer er iemand iets tegen me zegt op MSN. Ik zit eigenlijk heel de vakantie al achter de pc van Joop omdat die van mij toen hij nog maar net weg was weer eens stonk, zo'n vreemde bakkeliet lucht, misschien is de ventilator stuk. Ik zet hem af en toe wel aan voor de foto's en dan ruik ik niets, maar ik ben toch een beetje voorzichtig, het moet eerst maar nagekeken worden.


Ria Zondag 07 Mei 2006 at 10:25 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.