Weer thuis

Vanmiddag Joop opgehaald in Goes. Hij had een goede reis gehad, alleen in Londen is er iets mis gegaan met zijn bagage, het was er niet bij op Schiphol, jammer maar dat komt goed. Ze sturen het na is er gezegd. 
Thuisgekomen kon hij meteen aan de slag, vanmorgen hoorde ik al een hoop gezoen in de tuin en toen ik ging kijken wemelde het van de bijen, ze waren aan het zwermen. Onze goeroe was niet te bereieken, dus een SMSje naar Joop gedaan met de vraag wat ik moest doen. Hij wist daar ook zo snel niets op, dus hebben we het maar zo gelaten. Toen ik hem op ging halen was er weer een zwerm, twee grote hompen naast elkaar. Toen we thuiskwamen hingen ze er nog steeds dus gelijk maar het imkerpak aangetrokken (niet dat je daar zin in hebt als je net thuiskomt). Eén zwerm heeft hij kunnen "vangen" de andere ging er vandoor en hing later ergens op het kerkhof, die zullen we wel kwijt zijn.


Ria Maandag 15 Mei 2006 at 10:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.