Even mopperen en ook weer niet


klik voor life beelden om te kijken of er al beter weer aan komt

Wat een rotweer is het hè! Regen en wind en vooral ontzettend koud! Niks korte broeken en sandalen, dikke sokken en lange broeken moeten we aan. Onze verwarmingsketel is nog steeds stuk, we dachten nog even te wachten tot de zomer voorbij was, maar vandaag hebben we maar een nieuwe besteld. Ik heb geen zin om de houtkachel te stoken want daar merk ik hier in mijn hok toch ook niks van, of ik moet heel hard gaan stoken, maar dan is het in de kamer weer niet te harden en moeten de ramen weer open. Op de koop toe werd ik vanmorgen ook nog eens wakker met keelpijn, waardoor mijn shagjes ook al niet smaken. Als je ook even wilt mopperen, ga gerust je gang hoor, af en toe moet het even hè en samen is het gezelliger.

P.s.
Wel kregen we vanmorgen een echte Limburgse vlaai en ieder een flesje lekkers voor het oppassen op Belle, de vlaai is heerlijk, het flesje wacht ik nog maar even mee. Hatsjoe!

Ria Woensdag 24 Mei 2006 at 11:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.