Blauw

Heerlijk was het vandaag! En wat ben je dan eigenlijk al die regen snel vergeten. Veel surfers en duikers in de Grevelingen, die blauwer was dan blauw. Ik heb een klein rondje gedaan, zodat Simba ook weer eens even de benen kon strekken, ze is tenslotte ook geen twintig meer en dat verstijven zit er in voordat je er erg in hebt, dat moeten we niet hebben. 
Vanmorgen was het nog niet veel gedaan met me en ik bleef ook maar hoofdpijn houden, ik snapte er niets van want ik heb nooit hoofdpijn. Tot mijn potje thee leeg was en ik me afvroeg wat ik nog eens kon drinken, want ik heb veel dorst.......en ja hoor, bij het tappen van een kopje Senseo drong het tot me door, ik had de laatste dagen bijna geen (eigenlijk helemaal niet) koffie gedronken, na twee kopjes begon het al te zakken en na nog een derde kopje was het weg! Cafeïneverslaafd dus! Nooit aan gedacht. 
Vanmorgen gelijk al het beddegoed in de was gegooid, want 's avonds in een plakkerig bed kruipen daar word je ook niet vrolijk van, alles heeft heerlijk buiten in de zon te drogen gehangen. Na een kopje koffie bij Elly nog lekker even in de tuin bezig geweest. De distel heb ik laten staan, het heeft weinig gescheeld, maar omdat het zo regende gisteren was het er niet van gekomen en toen vanmorgen de P. zo overtuigend zei dat ik hem moest laten staan was mijn beslissing snel genomen. Het is niet moeilijk mij om te praten, om van natte (of zijn het nu rotte?) strootjes nog maar te zwijgen...


Ria Zondag 28 Mei 2006 at 11:16 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.