Komen en gaan

De familie Meertens is weer op huis aan, het is weer leeg op de camping, gelukkig niet voor lang, want morgen komt Silvia en overmorgen de rest van een meute aanhang, er schijnt ergens een bekende te moeten draaien en daar komt de hele familie voor mee of zo, ik heb al zitten zoeken waar, maar ik kan niets vinden, misschien kom ik er nog achter voor die tijd. En als het weer zo mooi blijft komen Iris en Pascal misschien volgende week nog een paar dagen terug, ze hebben nog vakantie en vinden het hier heerlijk, lekker met de kinderen naar het strand. 
Joop en Cor vertrekken morgen naar Limburg voor de Ardennenrit met de Spitfire,twee jaar geleden hebben we nog met twee auto's meegedaan, Joop en ik en Cor met zijn zoon, de Spit van Cor (de achterste) staat te koop nu, evenals de motor van Martinen de motor van Marlies ( tja ik ben nu toch bezig).
Ik heb lekker van de zon genoten en van "alles wat groeit en bloeit en ons altijd weer boeit..."

Update:
Ik kreeg net een mailtje van Iris met een paar foto's, geweldig!
Boris en Myrthe in hun element :-)

Ria Donderdag 08 Juni 2006 at 6:28 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.