Nachtelijk logje

Ik kan niet slapen vanwege een hinderlijk kriebelhoestje en pijn in mijn zij, ik denk dat ik een spiertje verrekt heb ofzo, alles bij elkaar is dat niet lekker. Zolang ik zit voel ik alleen mijn zij, als ik in bed ga liggen komt het kriebelgebeuren erbij. Joop heeft morgenochtend vroeg een taxiritje, dus die wil ik ook niet uit zijn slaap houden, vandaar dat ik er maar weer uit ben gegaan. Aspirientje genomen en neusdruppels, niet dat er iets verstopt zit, maar misschien helpt het ergens voor en voor de lekkerte nog maar een wijntje. 
Wat een regen is er gevallen vandaag, ik heb gisteren nog op het punt gestaan de vijver bij te vullen, maar goed dat ik dat niet gedaan heb. Gisteren kreeg ik een mailtje van Taco, de broer van Iris met deze link ik kende hem nog niet en heb hem gelijk maar bij de favorieten gezet, altijd handig om even op te kijken voordat ik ga wandelen als ik twijfel, regenjas of niet.


Ria Donderdag 15 Juni 2006 at 6:52 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.