Identiteit en plaatsbewijzen

Vanmorgen eerst maar eens mijn identiteitsbewijs opgehaald, ik kwam toevallig een paar dagen geleden de brief weer tegen, het was me helemaal ontschoten, zo zie je maar voor je het weet zit je zonder identiteit en weet niemand meer wie je bent. Jammer dat het zo regende want de tuin bij het Gemeentehuis is mooi, ik had best een paar foto's willen maken. Misschien in 2011 dan moet het weer verlengd worden, het meisje achter de balie heeft me er netjes op gewezen, gelukkig staat het ook op het kaartje. 
Daarna wat boodschapjes bij de Lidl, ik heb weer kindersnoep, kinderdrinken en kinderijsjes in huis, want morgen komen de kids weer twee nachtjes logeren. Het erge met mij is dat ik dat zelf ook allemaal lekker vind, dus als er tussendoor eens andere kinderen komen is altijd alles op. Ik ben niet zo iemand die een speciaal kindersnoeptrommeltje heeft, zo'n trommeltje heb ik wel natuurlijk, maar het is altijd leeg....
Verder vandaag het bericht in de bus dat mijn zus verhuisd is, wel anderhalve kilometer verderop. Toch een rare gedachte dat ik nu niet meer weet waar ze woont, ik weet het adres wel, maar ik kan me er niets bij voorstellen.


Ria Woensdag 21 Juni 2006 at 7:04 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.