In de war

Toen ik net eens in de agenda keek wat er zoal allemaal nog op het programma stond, zag ik ineens dat de kinderen volgende week pas komen logeren. Wat een toestand hè, daar zit ik dan met al dat lekkers. Vanmorgen nog een puddinkje gehaald, dat vindt Joop vast heel vervelend en melk voor de pannekoeken, die we nu natuurlijk vanavond noodgedwongen moeten eten, dat vindt hij ook verschrikkelijk. En ik zal sterk moeten zijn, maar dat lukt me vast hoor en zoniet dan is er volgende week ook nog genoeg te koop. 

Die papaver is prachtig, ik heb er maar één en ik hoop dat hij zich flink uitzaait, zodat ik er volgend jaar een heleboel van heb, geen idee hoe hij hier verzeild is geraakt, maar ik hou wel van zulke verrassingen. En nu nog maar een eindje lopen, ik hoef niet meer te wachten tot ze komen, Simba is weer loops zag ik vanmorgen dus die kan wel een beetje afleiding gebruiken, ze lijkt wel krols, gek beest.

Update:
Tot overmaat van ramp heb ik vandaag heel de dag gedacht dat het vrijdag was, heb ik toch zomaar ineens een dag over...
Verder gaat het wel goed met hoor, geloof ik...


Ria Donderdag 22 Juni 2006 at 7:06 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.