CAS slot

Scharendijke is denk ik nog nooit zo overvol geweest als vanavond, file op de Elkerzeeseweg! Joop en ik zijn om een uur of vijf richting Brouwersdam gelopen en ook dat was filewerk. We hebben een plekje buiten de omheining gezocht en zijn lekker in het zand gaan zitten met een flesje wijn erbij, waarbij mijn schoenen uitstekende bekerhoudertjes bleken te zijn. Het duurde wel erg lang allemaal, lange pauzes, Ilse de Lange viel wat mij betreft erg tegen. Racoon is gewoon gezellige muziek en Blöf maakte het dan nog een beetje goed. Gelukkig kwamen Ina en Martin ook nog even samen metNico en Marianne toen Blöf al bezig was, werd het toch nog ff gezellig, Joop wilde om negen uur alweer naar huis, het duurde hem te lang allemaal en hij kreeg het koud. Wat mij betreft was het een heerlijk avondje, ik heb genoten van alles.

Ria Zondag 09 Juli 2006 at 9:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

ria

De reacties uit die tijd zijn jammer genoeg verloren gegaan :-(

ria, (URL) - 28-06-’13 18:16
Irene

Zo gaat dat met reacties. Reageren we toch gewoon opnieuw. Leuke sandalen/schoenen, heb je ze nog?

Irene, (URL) - 28-06-’13 18:51
ria

Haha, nee al heb ik wel op het punt gestaan weer precies dezelfde te kopen, ze liepen heerlijk en je kreeg er niet zoals in andere sandalen van die vreselijke eeltbobbels in.

ria, (URL) - 28-06-’13 18:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.