Hand made


klik voor de andere kant

Omdat ik even niets anders weet en omdat ik er ook heel blij mee ben, de eigengemaakte tas van Truus gekregen voor mijn verjaardag. 'Hande made by Truus' dus, al heeft ze dat er niet ingezet en ben ik één van de weinigen die zo'n tas gekregen heeft. Ik heb hem al een paar keer gebruikt, handig is hij niet, dat zei ze zelf al, want het is één grote zak waarin je dus niets kunt vinden, maar ik voel me mooi als ik ermee loop en het zijn ook precies mijn kleuren. Truus maakt prachtige wandkleden al zolang ik haar ken (een jaar of dertig) en eigenlijk vind ik het jammer dat ze geen website heeft met fotoos ervan. Ze versiert er haar huis mee, net als ik met mijn schilderijtjes. Eigengemaakte cadeautjes, zijn toch eigenlijk altijd het leukst.

Druk in de tuin geweest alweer, knippen en rooien en snoeien en stapelen. Joop alweer druk met de bijen, donderdag slingeren is de planning. Woensdag komt Silvia met de kinderen voor een paar nachtjes, maar die moeten hun eigen gang maar een beetje gaan dan, de honing moet toch een keer uit die kasten en zolang het niet in de potjes zit levert het ook niets op. Ina en Martin vieren ook vakantie in Scharendijke op het moment, daar moet ook nog een gasleidinkje aangelegd worden door Joop. Genoeg te doen voorlopig, we hoeven ons niet te vervelen.


Ria Maandag 24 Juli 2006 at 10:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.