Eindelijk

 

De DE punten van een tijdje geleden stonden nog steeds op de keukentafel, net als de honingpotjes. Vanmorgen eerst maar eens de etiketten op de potjes geplakt en netjes in de kelderkast gezet en ook de hele keukenvloer een grote beurt gegeven. Normaal gesproken dweil ik altijd om de tafel heen (ja, ik ben een viezerik), maar omdat hij nu toch al aan de kant stond ging dat in één moeite. Gelijk nieuwe schuivertjes onder de stoelen geplakt zodat alles weer geruisloos en makkelijk schuift, wat een genot! Vanavond de site van DE bezocht en een paar mokken uitgezocht. De twee linkse zijn groter (300ml) dan de rechtse (150ml) en dus makkelijk voor soep, of twee kopjes Senseo tegelijk, dat is vooral 's morgens wel eens handig, daar komt nog bij dat van elke verkochte mok (de twee linkse) 2 euro naar een onderwijsproject in Oeganda gaat, dat is mooi.
Nu heb ik dus weer punten over, wieowie kan ik daar blij mee maken? De eerste die zich meldt kan ze krijgen, 700 zijn het er, want na een leven lang punten sparen heb ik het wel een beetje gehad bij DE. Kanis en Gunnink en Max Havelaar hebben tegenwoordig mijn voorkeur, in onze buurtsuper is niet altijd alles voorradig, dus ik pak dan wat er ligt.
De kelderkast klonk ook tamelijk hol, dus vanmiddag uitgebreid boodschappen gedaan en de voorraad weer eens wat aangevuld. Ik heb zodoende weer een voldaan gevoel.


Ria Vrijdag 11 Augustus 2006 at 10:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.