Keutel



Joop dacht vanmorgen dat hij een bunzing langs de afrastering weg zag lopen, even later zag hij ook deze keutel liggen en een stukje verderop nog eentje, vlak bij de bijenkasten. De bunzing heeft andere keutels, was het geen bunzing maar iets anders, of is dit gewoon van een ander beest? Iemand enig idee? Aan het klavertje kan je ongeveer zien hoe groot hij is. Daarna hebben we samen even bij de pruimenboon gestaan en ieder een pruim genuttigd. Als ik een kilo koop eten we die achter elkaar op, op deze manier geniet je wel meer van iedere pruim.

Morgen Vlasdag in Dreischor. Ik weet nog niet of ik ga, want misschien word ik wel over de hekel gehaald, je weet maar nooit met zulk haar he.

Update:


Na de opmerking van "m" nl."IS dit wel een keutel?", heb ik hem er even bijgehaald en opengemaakt, hij bestaat voornamelijk uit stro er zitten geen botjes in en de buitenkant is glad, toch wel dat je zegt, hij is door een gaatje geperst, een soort van kleine paardenkeutel dus. Onze tuin is rondom afgezet, dus groot vee kan hier niet komen...

Update 2:
We denken dat we er inmiddels achter zijn en dat het keutels van ezels zijn, die lopen er hier een paar in de buurt. Kraaien pikken daarin en dat ze als ze gestoord worden ermee op de vlucht gaan en ze zodoende ook weleens laten vallen...


Ria Vrijdag 18 Augustus 2006 at 10:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.