Niet thuis



Dit is de bel van Tanya, ik wilde haar onverwachts verrassen maar ze was niet thuis. Onze auto's konden het wel gelijk goed vinden, die hebben een uurtje samen doorgebracht. Intussen heb ik een rondje door Nieuwerkerk gelopen, nog een paar boodschappen bij de C1000 gedaan, maar eenmaal terug nog steeds niemand thuis.

Het was toch al geen dag om over naar huis te schrijven, ik ben weer eens iets kwijt, dus ik ga morgen gewoon weer op dezelfde plek kijken en dan staat het er gewoon. De heenreis naar Nieuwerkerk verliep ook niet vlekkeloos en bij het uitstappen klemde ik mijn duim tussen de portierdeur. Op de terugreis verdwaalde ik, ik had een mooi weggetje uitgezocht en toen ik dacht bij Dreischor uit te komen, stond ik opeens bij Sirjansland, wat hebben we toch een mooi eiland. Gelukkig had ik een zakje knabbelspek gekocht voor onderweg.


Ria Woensdag 30 Augustus 2006 at 11:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.