Klien omaatje

 

Yara heeft drie oma's. Gewone oma, oma Ria en Klein Omaatje, dat is haar pop, ik vind het altijd maar een vreemde naam voor een pop, maar Yara vindt het heel normaal, ze heeft het ook meestal gewoon over haar pop, maar als je vraagt hoe ze heet krijg je dus als antwoord "Klein Omaatje".

Gisteravond nog maar eens een keer gebarbequed met z'n allen, het was een heerlijke avond. We hadden het kacheltje aangestoken, maar dat was zelfs nog te warm als je ernaast zat. Joop moest rijden om tien uur en de rest ging nog even het dorp in. Ik heb opgepast en ben lekker vroeg mijn bed ingedoken, want het zou weer vroeg dag zijn. Joop was pas tegen de ochtend weer thuis, dus het moest wel een beetje rustig aan gaan allemaal en dan heb je niets aan een oma met een ochtendhumeur. We hebben ons om kwart voor acht (kwart voor zeven waren ze al wakker, maar toen heb ik ze nog even teruggeduwd) voor de tv genesteld met drinken en eierkoeken met chocolade erin. Ik heb weer allerlei leuke kinderprogramma's gezien, nog leuker is het om ondertussen naar de kinderen te kijken. Zo gauw er reclame komt roept Levi : "Ik wil iets anders zien!" maar oma's zappen niet, die wachten geduldig de reclame af en het is ook hele andere reclame dan 's avonds, dus ook wel eens leuk om te zien. Na een bezoekje aan tante Mir. zijn ze aan het begin van de middag weer teruggereden, het was geen strandweer jammer genoeg en morgen weer naar school en drukke werkzaamheden, dan is even rustig de zondag afmaken ook wel lekker. Ik heb nog een rondje gewandeld en me met Google Earth en een spelletje vermaakt.


Ria Zondag 17 September 2006 at 11:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.