Hard gewerktWe hadden het op onze manier erg druk vandaag. Ik ben vanmorgen begonnen om het huis eens wat op te frissen, ramen lappen, vloeren zuigen en dweilen en alles wat daar dan zoal bij komt kijken, zoals stof bijvoorbeeld, je snapt toch niet waar het altijd vandaan komt. Verder zijn we begonnen met het kortwieken van de coniferen, het staat al lang op mijn verlanglijstje en na enig aandringen heeft Joop vanmiddag eindelijk de kettingzaag gepakt. We hebben besloten dat we stoppen als de kar vol is, het hoeft ook niet in één dag, maar het begin is er nu en eenderde is al gedaan, dat betekent dat we nog twee dagen een paar uurtjes moeten zagen en het is echt heel mooi, vanuit de kamer kan je nu door de bomen heenkijken, het geeft toch weer meer licht.
Als beloning en vanwege een financieël meevallertje hebben we vanavond heerlijk bijSalud gegeten. Gwen en Maurice zijn gastheer- en vrouw ten voeten uit en geven je gelijk het gevoel of je thuis komt. Joop ging voor de pikante kip en ik voor de gamba's als hoofdgerecht, we hebben gesmuld, Joop zei zelfs dat Gwen bijna net zo lekker kan koken als ik....


Ria Woensdag 20 September 2006 at 12:01 am | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.