Miriam jarig



Vandaag is Miriam jarig, onze oudste wordt alweer 38.
Ik verzon een tijdje geleden om haar een website cadeau te doen voor haar pas geopende zaak, Emmy zou me daarbij helpen. Dat geheim bleef niet lang bewaard, ik had gegevens nodig en wilde toch ook eigenlijk wel weten wat ze leuk vond. Niet getreurd, Emmy kwam zelf met het idee er ook kaartjes bij te doen, dat moest geheim blijven, ik zou het niet vertellen. Ook dat heb ik niet volgehouden en dat ligt niet helemaal aan mij hoor. Ik weet dat het een pietje precies is, dat ze zo haar eigen gedachten overal over heeft, precies weet hoe het worden moet en wat heb je er dan aan om zelf iets te verzinnen dat misschien niet naar haar zin is, dus hebben we ook dat in overleg gedaan.



Nu moest er toch nog wel iets bij vond ik, een aardigheidje, maar ik wist niet wat. Tot afgelopen vrijdag, toen ik pannekoeken wilde bakken voor de kinderen en ik mijn speciale pannekoekenpan uit de kelderkast wilde pakken...........weg! Geen pannekoekenpan te bekennen. Nu heb ik een ingebouwd stemmetje dat altijd begint te roepen als ik iets kwijt ben: "die meiden, die meiden hebben het hoor, die meiden, vraag het maar". Dus klonk het al snel over de schutting: "Miiiiiiiir, heb jij mijn pannekoekepan?" en het antwoord was: "Jaaaaaa, ik ben pannekoeken aan het bakken, ik ben zo klaar!" Dus moest ik even wachten tot mijn pannetje beschikbaar was en toen ik het aanpakte bij de schutting zei ik: 
"Jij weet zeker wel wat je voor je verjaardag krijgt..........."  

Verder wil ik natuurlijk Emmy hartelijk bedanken voor de tijd, het geduld en het mooie resultaat.
De site is geparkeerd bij Webreus.


Ria Donderdag 05 Oktober 2006 at 11:00 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.