Da's lekker!Ze krijgt ze niet zo vaak, het was dan ook denk ik al een jaar geleden, maar vandaag heb ik getrakteerd en ze was er reuze blij mee. Botten en varkensoren eet je in het gras, een kauwstokje na het eten voor de kachel en een koekje na het wandelen buiten op de stoep. Ik dacht er weer aan bij het zien van deze foto, Koen had twee van zulke botten als armen en een gaatje bij zijn buik voor zijn hand, de rest van de Surff Inn Halloween foto's staan hier.

Joop "prikt" altijd zichzelf om zijn bloed te controleren i.v.m. de bloedverdunners, hij heeft dan meestal moeite een druppel tevoorschijn te toveren, gisteren spoot het er echter uit. Vanmmiddag maar eens even bij de huisarts geweest en zijn bloeddruk is te hoog, komende weken nog een paar keer terug om opnieuw te controleren. Voorlopig de zoutpot maar een beetje laten staan waar hij staat. Zou het nut hebben zelf zo'n ding aan te schaffen, of zijn die niet betrouwbaar?
Ria Vrijdag 10 November 2006 at 6:35 pm | | Standaard

vier reacties

Ada

hahahhahahaaaa,
ik zie toch liever de hond-met-bot-foto !!!!
….bert en ria hebben ‘zo’n ding’ zelf aangeschaft
succes met ‘t zout-arme dieet ;-)

Ada, (URL) - 10-11-’06 18:47
V@nM@n

We hebben ook een bloeddrukmeter hier en dat werkt prima

V@nM@n, (URL) - 10-11-’06 19:44
ina

Hij kan ook zijn bloeddruk gratis laten opmeten bij de apotheek.

ina, - 11-11-’06 12:23
Daisy

M’n hond vind dat soort kluifjes ahum ook zo lekker.
Jammer dat die dingen zo stinken hè

Daisy, (URL) - 16-11-’06 14:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.