Ach ja...

Vanmiddag wilde de auto niet starten, ik had de deur een hele nacht open laten staan en dus ook het licht laten branden, gelukkig hebben we dan nog een andere auto en kabels waarmee het dan weer wel wil lukken. Verder was de stroom even afgesloten geweest omdat Joop in de kelder bezig is (ja we hebben ook een kelder, maar dat mag verder geen naam hebben) en toen wilde het hek niet meer reageren op het hekkedingetje, gelukkig nog wel op het knopje in de keuken, maar ja, nu kan de één niet meer weg zonder dat de ander thuis is, hopelijk komt er maandag een oplossing. Simba had ook al geen zin om te wandelen, terwijl het toch heerlijk weer was, wel veel wind, maar daar laten wij ons normaal gesproken niet door kennen. Ze had het eerder al aangegeven, maar ik had nog even doorgezet, het mocht niet baten, ze wilde terug. Toen zijn we nog maar even naar Zierikzee gereden, mijn winterthee was op en de accu moest tenslotte ook weer wat opgeladen worden. Ik heb nog naar de Xenos in Goes gebeld (jaja soms ben ik best wel snugger) om te vragen of ze daar de wok in voorraad hadden, maar daar hadden ze alleen een aanbieding met anti aanbaklaag.
Vanavond heb ik een rondje dorp gedaan, de beentjes moeten tenslotte toch een beetje soepel blijven en toen ik bij Elly in de buurt was kon ik het niet laten even aan te bellen. Wokken is gezond, maar mokken is weer iets anders, daar wordt een mens niet vrolijk van. We hebben gepraat en een wijntje gedronken en wat ons betreft wordt er niet meer gemokt, na zoveel jaar kan dat niet zomaar afgelopen zijn. De mannen zoeken het onderling maar uit, misschien kunnen zij een voorbeeld aan ons nemen en anders maar niet...
Ria Zaterdag 18 November 2006 at 12:40 am | | Standaard

twaalf reacties

Renesmurf

Mokken mag best eens op zijn tijd, maar alleen met reden.
En een auto die weer aan de praat moet is wel iets om te mokken.
Maar diepere gemok heeft inderdaad geen zin.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 18-11-’06 01:08
Brillie

Altijd weer de vrouwen die niet zuinig kunnen omspringen met ernergie.

Brillie, (URL) - 18-11-’06 02:55
RIA&BERT

Ria je hebt het wokken en mokkem keurig opgelost zeg.
:-)

RIA&BERT, (URL) - 18-11-’06 09:46
Petra

Wauw, dapper om niet meer te mokken!!! En dat wokken komt ook wel weer. Misschien moet je het toch maar met van die stokken proberen ;)

Petra, (URL) - 18-11-’06 11:06
V@nM@n

Wie weet krijgt het goede voorbeeld een vervolg…

V@nM@n, (URL) - 18-11-’06 11:18
Wieneke

Je mag dan misschien niet zo handig zijn met je auto, maar véél belangrijker vind ik dat praatje en dat wijntje en dat Elly en jij gewoon de draad weer lekker oppakken. Klasse!

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 18-11-’06 11:33
marlies

;-), het kan verkeren. fijn!

marlies, - 18-11-’06 11:46
aargh

Heel goed van je ria. Je hebt maar een leven tenslotte, een open deur maar zó waar! Vermok de boel niet, da’s zonde.

aargh, (E-mail ) (URL) - 18-11-’06 12:03
Redstar

Maar koffie mokken zijn weer handig als je van grote slokken koffie houd…

Redstar, (E-mail ) (URL) - 18-11-’06 13:22
Bart

Kortom, een dag om te zingen, o jongens wat fijn :) :)

Bart, (URL) - 19-11-’06 10:40
paola

dat gaat nog een heel gedoe worden met die mokwok van je :-)

paola, (URL) - 19-11-’06 22:38
fialas

dat is nou toch toevallig, ik ging gisteravond tegen mijn zin en in nachtgewaad nog even nar buiten om iets uit de auto te pakken en zag dat de deur open en het licht aan was.

fialas, (E-mail ) (URL) - 19-11-’06 23:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.