Oma's en kleine kinderenVanmiddag waren Iris en Pascal even op bezoek samen met de kindertjes, Boris en Myrthe. Altijd heel gezellig als ze 'even langs' komen. Ze moesten in Antwerpen zijn voor het verlengen van hun paspoort en ach ja, dan ben je toch al halfverwege. Lekker even uitwaaien op het strand en even naar de kapper, Boris had prachtige krullen dat had ik net nog even gezien, maar even later was het een echt jongenskopje! De kinderen moesten ook op de foto, vertelde Iris, voor het paspoort, kun je je van bovenstaand kind voorstellen dat daar een foto van gemaakt moet worden met de mond dicht en beide oren zichtbaar, zoals de regels tegenwoordig zijn....?
Myrthe is een maand of vijftien en erg ondernemend, wat ze ziet wil ze pakken, dus Joop zijn reliquieen tafeltje was leeggemaakt op een paar dingen na, het gebedsrolletje lag er nog, daar ging op een gegeven moment het slingertje af, maar Pascal had het netjes gerepareerd, alles werkte weer, tot ik toen ze eenmaal weg waren de boel weer netjes in het gareel aan het leggen was en het uit mijn handen liet vallen ...... ik ben bang dat het nu niet meer te reapareren is.... Joop zit in de bouwvergadering, die weet nog van niks. Bij het redden van een glaasje wijn stuiterde ook mijn fototoestel nog even op de tegels, gelukkig werkt alles nog tot nu toe. Kleine kinderen zijn wat, maar oma's moet je ook niet uitvlakken, die kunnen ook erg onhandig zijn....

Updeetje:
Joop moest er om lachen en vond het jammer dat hij ze niet gezien had ;-)
Ria Vrijdag 15 December 2006 at 6:45 pm | | Standaard

zeven reacties

Renesmurf

lachend op de foto is het spontaanst, dat zullen ze over een paar jaar wel weer in gaan voeren.
Dat de regels voor kinderen ook zo streng zijn snap ik niet.

Alles kan kapot.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 15-12-’06 19:52
V@nM@n

Haha, die oma’s toch

V@nM@n, (URL) - 15-12-’06 20:32
Redstar

Een kinderlach is een van de mooiste dingen in het leven…

Redstar, (E-mail ) (URL) - 15-12-’06 21:56
Ina

Je zou er van overstuur raken hè:-p

Ina, - 15-12-’06 22:23
ria

@Ina: Ik ben niet zo gauw overstuur hoor :-p

ria, (E-mail ) (URL) - 15-12-’06 22:25
RI@&BERT

Gelukkig mogen kleinkinderen altijd meer van oma’s en opa’s!;-)

RI@&BERT, (URL) - 16-12-’06 09:50
Brillie

Twee druppels. Alleen nog een bril.

Brillie, (URL) - 17-12-’06 01:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.