Oranje randje 2De foto is genomen om kwart voor vijf en het lijkt een stuk donkerder dan het in werkelijkheid was, nog bijna licht was het! En dat met nieuwe maan! En wat was het verukkeluk vandaag! Het leek wel voorjaar! Lekker een stuk over het strand gewandeld, op de terugweg de auto opgepikt in het dorp en daarna naar Zierikzee om nog maar eens wat boodschappen te doen, zowaar ook nog een paar shirtjes gevonden en een paar schoenen, alles behoorlijk afgeprijsd, dat scheelt toch weer een stuk (de laarsjes die ik een tijdje geleden kocht stonden nu ook met 30% korting). Die broek laat ik maar even voor wat het is, ik heb er nog eentje in mijn kast gevonden die ik weleens naar een begrafenis aan trek, zwart, best netjes en stretsjj, dat rekt zo lekker mee tijdens het eten, niet dat er veel gegeten moet worden en dat ik geen spijkerbroek aan zou kunnen, maar eigenlijk wil ik dat niet, dat hoort misschien ook nog wel bij dat "rare" postje van hieronder. Ik houd niet van opgetut, het liefst zou ik altijd maar in een makkelijke broek met t-shirt lopen en als het koud is een fleece erover heen en warme sokken, maar dat gaat nu eenmaal niet altijd. Al met al ben ik heel de middag lekker buiten geweest en dat is goed voor een mens. Ik word er tenminste wel blij van, zeker als je dan onderweg naar huis ook nog zo'n mooi plaatje ziet.
Ria Dinsdag 19 December 2006 at 6:20 pm | | Standaard

acht reacties

Ina

Ben benieuwd wat er nog meer voor “rare” postjes zo onderweg langs komen in de toekomst. Als ik goed nadenk kan ik er misschien nog wel een paar bedenken;-)

Ina, - 19-12-’06 20:09
Wieneke

Nog even over dat vorige postje…dat is nou al de tweede keer dat je over je harige benen begint. Ik vind het best, maar het gaat wel opvallen ;-) Hebben wij hier nu te maken met een kuitige neurose of een harig trauma of een bot scheermes?

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 19-12-’06 20:12
ria

@Ina: Wil je misschien een gastlogje? Zodat je even uit kunt wijden over al mijn rare gewoontes? Van mij mag je, misschien best wel eens een leuk idee en dan niet alleen over rare gewoontes, maar gewoon in het algemeen, wil je dat?

@Wieneke: Naarmate je langer logt val je vaker in herhaling, ik weet dat ik het er al eerder over had, net zoals dat rauwe vlees. Het is geen trauma hoor en ook geen bot mes, wat je met een kuitige neurose bedoelt snap ik even niet, maar ik heb gewoon geen zin in dat gescheer elke week, of wie weet wel elke dag en zoals de winkeljuffrouw mij ook al vertelde (want natuurlijk heb ik mij tegenover haar verontschuldigt over al mijn haar)als je eenmaal begint is het eind zoek, en in de zomer zie je die van mij bijna niet, want ze zijn blond of grijs, licht dus. En gemakshalve laat ik die paar pluisjes onder mijn oksels ook maar staan :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 19-12-’06 20:28
V@nM@n

Van zo’n weer mag je best blij worden. Een beetje frisser dan een week of zo geleden, maar helemaal mijn weer.

V@nM@n, (URL) - 19-12-’06 20:35
Wieneke

@Ria: Ik bedoelde het niet als kritiek (maar dat weet jij wel)…..kuitige neurose was gewoon even een meligheidje (maar dat weet jij óók wel). Doe lekker wat je wilt, meid. Tenzij het zo erg wordt, dat je er over struikelt. Dat zou ik niet leuk vinden, want ik houd je graag héél. :-)

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 20-12-’06 10:00
Hans

Ria wij Bolus en ik reden op dat ogenblik ook rond 17.15 langs Ouddorp en zagen dit mooie schouwspel ook. Prachtig gewoon!!!
En dit is de eerste keer dat ik op een van je stukjes reageert maar ik lees alle stukjes van je. Mooie foto’s enzo. Het komt door Bolus dat ik je stukjes leest wij zijn namelijk collega’s en ik ben zo’n 4 jaar geleden naar dit mooie eiland gekomen.

Hans, (E-mail ) - 20-12-’06 13:34
ria

@Hans: Kijk dat zouden meer mensen zo af en toe eens moeten doen, jij mag blijven ;-)
Ja en even later werd het schitterend rood!

ria, (E-mail ) (URL) - 20-12-’06 14:48
Brillie

1624 gaat de zon onder.

Brillie, (URL) - 20-12-’06 17:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.