Tureluur toerisme


klik

Achter de dijk is een stukje van het plan Tureluur en daar komen tegenwoordig bussen vol Tureluurtuurders op af. Misschien moet ik ook mijn tuurder eens opzoeken, of zou dan Simba weer niet meemogen... daar worden de vogeltjes dan weer tureluurs van zeker...
Ria Zaterdag 20 Januari 2007 at 8:38 pm | | Standaard

vijf reacties

aargh

Wij hebben hier ook een aantal van die natuurontwikkelingsgebieden en hoewel veel mensen het in het begin maar flauwekul vonden heb ik in de afgelopen vijftien jaar veel saaie gebieden in paradijsjes zien veranderen. Met of zonder goudplevier, dat weet ik niet precies.

aargh, (E-mail ) (URL) - 20-01-’07 20:51
ria

@Aargh: Het is ook heel mooi, ik ben ook geen tegenstandster (meer), maar er wordt dan gelijk weer zo overdreven gedaan. Er loopt daar al jaren een weg, ook toen het plan er nog niet was en nu zou die weg ineens weer verlegd moeten worden omdat de beestjes er last van hebben, daar word ik dan een beetje kriegelig van.
http://www.pzc.nl/zeeland/schouwen-duive..
Ik ben nu eenmaal erg behoudend, voor mij hoeft het allemaal niet, als het er dan eenmaal is vind ik het weer wel okee, tot de volgende verandering zich aandient ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 20-01-’07 21:16
Ina

Je zou der tureluurs van worden:’-D

Ina, - 20-01-’07 23:06
Renesmurf

Mensen mogen graag kijken, zolang ze maar niet jagen vind ik het best.

Renesmurf, (URL) - 21-01-’07 00:16
Brillie

Ze moeten toch ergens hun beentjes strekken.

Brillie, (URL) - 21-01-’07 00:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.