Bijenzaak

Ik deed niks, stond gewoon een beetje bij de vijver te kijken of er nog iets te fotograferen viel en plotseling zat hij in mijn haar (ik had geen hoedje op)... om gek van te worden, want zoiets krijg je er natuurlijk niet uit zonder gestoken te worden. Ik heb er dus weer eentje, bovenop mijn hoofd dit keer. Joop had wat in de kasten zitten rommelen, dus hij zal wel boos zijn geweest, maar waarom dan mij steken en niet Joop. Even later kreeg ik erge jeuk aan mijn handen en voeten en mijn lippen voelden raar, dus toch maar even de dokter gebeld, ik kon gelijk langskomen. Hij kon er ook niet veel van maken, als je echt een allergische reactie hebt is dat gelijk en ook veel erger, inclusief hartkloppingen, dat had ik niet. Ik heb een pilletje meegekregen voor als het erger wordt, maar daar ziet het nu nog niet naar uit.

Update:
De oude postjes die ik linkte werken soms niet meer goed, hier de foto's voor de liefhebbers ;-)
Ria Donderdag 12 April 2007 at 7:27 pm | | Standaard

negen reacties

Mike

Getsie, wat een avontuur en ik wilde nog even de linkjes bekijken maar hij blijft steeds andere verhalen zoeken….

Mike, (E-mail ) (URL) - 12-04-’07 20:06
Wieneke

Ik kon maar één foto van je pijne vinger van toen bekijken, de rest ging niet, maar die ene was al erg genoeg. Het is te hopen dat het zo’n vaart nu niet loopt, zeg. In de gaten houden, hoor.

Wieneke, (URL) - 12-04-’07 20:08
V@nM@n

Jeetje, ik zou die bijen meteen de nek omdraaien…

V@nM@n, (URL) - 12-04-’07 21:15
Renesmurf

oei, dat is uitermate vervelend. Daarom eet ik dus ook geen honing.

Renesmurf, (URL) - 12-04-’07 23:39
Brillie

Prikweg van VSM moet je natuurlijk ook altijd bij je hebben.

Brillie, (URL) - 13-04-’07 00:06
ria

Mike en wieneke: Ik heb het linkje even veranderd en het valt tot nu toe mee, een beetje pijnlijk hoofd, maar niet echt dik ;-) Smurf: Wat heeft dat er nu mee te maken…
Brillie: en dat moet ik dan in mijn haar smeren? :-. V@nM@n: het blijft een leuke hobby waar we allebei plezier in hebben en de collectebus is ook een aardige bijkomstigheid ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 13-04-’07 01:07
Mike

Getsie, wat een narigheid enne, ik ben geen liefhebber van dit soort foto’s :-(
Bijna horror brrrrrrrrr

Mike, (E-mail ) (URL) - 13-04-’07 08:27
Dolby

Mwahahahaha! Had je dat gaatjeshoedje maar op moeten zetten.

Dolby, (URL) - 13-04-’07 23:54
Tanya

Aaaaaaaaaaaaai, en hoe gaat het nu? Niet ziek geworden? Ik ben als de dood van al die stekende beesten, heb de afgelopen dagen al heel wat wespen, hommels en bijen uit huis gezet. Bekertje erover, papiertje tussen beker en raam, en als een speer naar buiten ermee. Vanochtend ook een libelle gevangen, maar die pak ik gewoon bij d’r vleugeltjes. Het insektenhotel in de tuin wordt ook druk bezocht, maar daar is het ook voor.(zie mijn weblog).

Tanya, (E-mail ) (URL) - 14-04-’07 14:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.