ff relaxen

Zo, ik zit er even van uit te blazen.
Eerst lekker gewandeld langs het strand met Simba en Belle, het was op de weg overal erg druk en heel veel fietsers en op het strand heb je dat nu eenmaal niet, daar liepen wat mensen met honden... en omdat het seizoen weer aangebroken is moeten die honden aangelijnd, niemand die dat doet, zeker niet als het niet druk is, die honden willen ook weleens rennen. Maar ojeee, daar was de pliesie: "mevrouw, wilt u de honden aanlijnen!" en zo gingen ze alle hondenbaasjes af, gelukkig geen bekeuring en zo gauw ze uit het zicht waren gingen de honden weer los. Vanmiddag de tuin in gedoken, alles groeit en bloeit er lustig op los en het grote knip-en snoeiwerk is ook alweer begonnen, want er moet wel ruimte over blijven om te kunnen zitten op de plaatsen waar we dat willen natuurlijk en de rozen willen ook wel gezien worden, dus zodoende heb ik de spierballen weer eens een extra training gegeven. Tussendoor de wasjes aan de lijn gedroogd (en buk en strek en buk en strek), stof gezogen (vooruit met die armen en weer terug...), veel onkruid getrokken (door de knieën, handspieren gebruiken, omhoog en strek, paar stappen verder weer door de knieën enz...) Daarna de was weer opgevouwen, zo van de lijn dus strijken is echt overbodig... (en pak en vouw en leg weg en pak en vouw enz...). Aargh noemt dat huishoudsport Kortom ik heb mijn beweging wel gehad vandaag.
Ria Vrijdag 18 Mei 2007 at 7:49 pm | | Standaard

acht reacties

V@nM@n

Ik wordt al moe als ik dat allemaal lees…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 18-05-’07 20:49
BERT&RI@

Vandaag is het mooi weer dus nu maar echt relaxen en niet van die huishoudklussen!;-)

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 19-05-’07 10:10
Brillie

Ik rust even met je mee uit..

Brillie, (URL) - 19-05-’07 14:32
mar

Ik ben altijd benieuwd wat je weer meemaakt en zo , maar heb zelf niet de behoeft om dit te doen maar vindt je verhalen erg leuk om te lezen omdat ik van hetzelfde dorp kom maar daar niet meer woon

mar, (E-mail ) - 19-05-’07 15:04
ria

Hoi Mar! Wat leuk dat je even reageert :-)

ria, (E-mail ) (URL) - 19-05-’07 15:30
aargh

Ha goedzo! Ja die spierballen van jou daar kan ik niet tegenop. Ik had zelf net een lui dagje in de auto, straks toch nog even een beetje het bos in denk ik.

aargh, (E-mail ) (URL) - 19-05-’07 18:46
Dolby

Flinke spierballen, hoor!

Dolby, (URL) - 19-05-’07 19:00
Brillie

zo, ik ben er ook aan toe…

Brillie, (URL) - 26-05-’07 01:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.