DrukIk ben toch blij dat we niet iedere week een feestje hebben, hele nachten ben ik er druk mee en ook nog eens overdag. Tot overmaat van ramp ging gisteren ook de afwasmachine stuk. Hij vertoonde al een tijdje mankementen, echt blinkend schoon was het ook al niet meer en de pootjes van de rekjes waren roestig en braken één voor één af. Na zeventien jaar trouwe dienst is het tijd voor een nieuwe. Joop heeft hem vandaag al gehaald en morgen gaat hij op zijn plaats, een Siemens deze keer, de vorige was een Atag, maar tien dagen levertijd kunnen we niet gebruiken natuurlijk en Siemens is toch ook een goed merk.
Nog druk in de tuin bezig geweest vandaag, Joop heeft al een kar met takkezooi weggebracht en krijgt al de bibbers als ik weer met de knipschaar in de weer ga, "ben je nu nog niet uitgeknipt?" Nee natuurlijk niet, nog lang niet, ik doe alleen nog maar het nodige zodat het een beetje netjes is, de zomersnoei komt later weer wel :-D
Vanavond even een rondje met de auto gedaan, het was een prachtig avondzonnetje, ik wil natuurlijk niemand jaloers maken maar hier was het heel de dag heerlijk zonnig weer. Ik was even in 'Burghsluus'. Bart had daar een foto van prachtige Margrieten gemaakt, maar ik kon ze nergens vinden en Bart zag ik ook al niet....
Ria Maandag 09 Juli 2007 at 9:27 pm | | Standaard

twaalf reacties

fialas

Arme Joop, je kunt knippen tot je een ons weegt, het groeit allemaal weer net zo hard aan door dat rare weer. Wij hebben gisteren een vrolijke snoei- knip en hakselparty gehouden.De opbrengst aan houtsnippers was voor N.‘s glibberige tuinpad. Recycling, goed voor het milieu.

fialas, (E-mail ) (URL) - 09-07-’07 22:28
ria

Zo’n party lijkt me ook wel wat Fialas, dat doen we volgend jaar…. of volgende maand ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 09-07-’07 23:18
Brillie

Er klopt iets niet…

Brillie, (URL) - 10-07-’07 00:04
ria

Wat niet Brillie?

ria, (E-mail ) (URL) - 10-07-’07 00:08
Redstar

Het is niet overal in Zeeland zulk mooi weer geweest vandaag. Je hebt geluk gehad vandaag..

Redstar, (URL) - 10-07-’07 00:14
aargh

Zulke dingen gebeuren altijd op ongelegen momenten, wasmachines begeven het ook liefst net na de vakantie.
Wat een geluk dat je op tijd nog een ander kon krijgen.

aargh, (E-mail ) (URL) - 10-07-’07 09:42
Bart

Ik ben weer in Rotterdam….. Die margrieten staan achter op het erf van mijn ouders :-)
Die zie je niet vanaf d’n diek !

Bart, (URL) - 10-07-’07 09:46
Therese

Goh Ria, het grote feest nadert, begrijp ik. Ik ben de exacte datum vergeten, maar die wil je misschien vanaf nu stilhouden.
Ik leef ook met Joop mee, dus hou nu naar op met snoeien en knippen, ook voor je eigen bestwil. Het zal vast allang netjes genoeg zijn. Rustig aan.

Therese, (E-mail ) (URL) - 10-07-’07 10:29
marlies

Niet piekeren, het wordt vanzelf leuk of niet. Hangt voornamelijk af van de gasten! Ook voor jou en Joop, moet het een feestje zijn.

marlies, - 10-07-’07 13:37
Daisy

Spannend allemaal zeg.

En wat een mooie foto.
Die zou ik wel als achtergrondje willen voor m’n pctje zeg. Wauw!

En vertel mij wat m’n vaatwasser heeft ook de geest gegeven.
Zucht…

Daisy, (E-mail ) (URL) - 10-07-’07 17:29
Mike

In Houten was het de hele middag en avond redelijk mooi, in elk geval droog. ik was helemaal verbaasd te lezen over onweer en waterhozen…

Mike, (URL) - 10-07-’07 21:22
Mike

Trouwens na 17 jaar trouwe dienst mag ie wel bezwijken toch? Ik vind het in elk geval een zeer respectabele leeftijd voor een afwasmashine :-)

Mike, (URL) - 10-07-’07 21:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.