Zonnemaire eo.Ik was het bijna vergeten, maar gelukkig kwam ik het vanmorgen weer ergens tegen, Agricult, de foto expositie in de polder van Zonnemaire, erg leuk om te zien. Het was prachtig weer, dus ik heb daar ook maar gelijk een rondje gedaan, over de Veerdijk waar ik misschien vijftig jaar geleden rond die tijd ook wel fietste, op weg om te gaan zwemmen in de haven, die er al lang niet meer is. Door de Noord Langeweg, waar ik vooral met de kinderwagen liep iets minder lang geleden en op weg naar huis heb ik de afslag Achterweg maar eens genomen, daar speelden we vaak en daar ben ik nadien helemaal nooit meer geweest, als je daar niet moet zijn kom je er niet. Een keurig geasfalteerd weggetje inmiddels. Ik heb nog naar Bolus uitgekeken, maar ik kon hem zo gauw niet ontdekken.
Ria Maandag 30 Juli 2007 at 7:15 pm | | Standaard

zes reacties

V@nM@n

Ziet wel geinig uit zo die foto’s langs de weg. Dat die een storm kunnen doorstaan…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 30-07-’07 22:08
Bolus

:-) .. en ik houd nog wel vakantie in eigen dorp dit jaar…

Bolus, (E-mail ) (URL) - 30-07-’07 23:19
Redstar

Ik vind het idee van foto’s in het veld ook wel leuk..

Redstar, (URL) - 31-07-’07 00:04
Mike

Wat een leuke mijmering over vroegere jaren en de foto’s in het veld mogen er zeker zijn. Gewaagd om zoiets te organiseren.

Mike, (URL) - 31-07-’07 07:22
aargh

Ze trekken wel de aandacht zo in het open land.

aargh, (URL) - 31-07-’07 09:10
Brillie

Wat lelijk reclame bord daar…

Brillie, (URL) - 31-07-’07 09:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.