LiefstukVierenveertig jaar verkering vandaag, we vergeten het nooit. Vierenveertig jaar lief (leed zal er best ook weleens geweest zijn maar dat vergeten we maar).
Joop is druk met de wijnkelder, een oude gasleiding afdoppen, plafondje maken, verlichting erin, rekken maken, wijn bestellen. Ik ben verder gegaan met de vloer waar ik gisteren gebleven was en lekker opgeschoten, alleen de slaapkamer en Joop zijn hok moeten nog. Als beloning voor het harde werken had ik een heerlijke biefstuk gehaald bij de vleesboerderij, bak sla erbij en klaar is Ria dacht ik nog, totdat ik het gas aandeed.... niets, niks geen 'ssssssss' ten teken dat er gas stroomt. Ik zei het tegen Joop en die zei weer dat het lucht kon zijn, maar dat hoor je toch ook 'sssssssss-en'. 't Komt er dus op neer dat hij de gasleiding naar de keuken heeft afgedopt. Niet meer wetend hoe het werkelijk zit onder de vloer moet hij morgen eerst maar eens een kijkje gaan nemen, een stukje plafond zal er zeker wel weer uit moeten, maar die schade valt nog mee als ik het goed begrijp. Maar ja, ik stond daar wel met mijn lapje biefstuk. Gelukkig had ik mijn elektrische bakplaat bij de hand en zo kwam alles toch nog goed, we hebben er ter verhoging van de feestvreugde een lekker wijntje bij gedronken.
Ria Woensdag 08 Augustus 2007 at 8:09 pm | | Standaard

negen reacties

Mike

haha, hoe heugelijk deze dag en je hebt gelijk een smakelijke anekdote voor je kleinkinders ;-)
Proficiat!

Mike, (URL) - 08-08-’07 20:52
Redstar

Das al een behoorlijke tijd hand in hand lopen ;-)

Redstar, (URL) - 08-08-’07 21:00
V@nM@n

Ik kon een kleine lach niet onderdrukken….

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 08-08-’07 21:38
R van InR

Joop: Volgende keer <b>eerst</b> de gasleiding afdoppen en <b>daarna</b> pas de wijnkelder in! Ria: Wees blij dat hij je internetverbinding niet heeft afgedopt ;-)

R van InR, (URL) - 08-08-’07 22:19
marlies praktisch

je had je biefstuk eventueel ook nog in de caravan kunnen bakken.?

marlies praktisch, - 08-08-’07 22:40
Bart

Na 44 jaar word je er ook niet meer boos om he :-)

Bart, (URL) - 08-08-’07 23:08
Brillie

Is dat bakken wel in Becel? En niet te veel rode wijn er bij drinken he… 44 verkering, dan moet je oppassen voor bepaalde ziekten…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 08-08-’07 23:57
Bolus

Gelukkig kwam er geen water uit de gasleiding.. (jokerp)

Bolus, (E-mail ) (URL) - 09-08-’07 10:40
Renesmurf

Op naar de volgende jaren, zoveel als je nog gegunt is, lekker doorgaan!

Renesmurf, (URL) - 09-08-’07 17:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.