Traag

Ik dacht vanmiddag mijn foto's eens even op een schijf te zetten, bij het inpluggen zei hij al dat de poort te langzaam was, dat kon sneller! Nou, mooi niet dus, want ik heb geen snellere poort blijkbaar. Het Freecom ding is uren bezig geweest de foto's te verzamelen, eindelijk dacht ik dat hij klaar was, maar nee hoor, het echte werk is nu nog maar pas begonnen, dat duurt nog wel een paar uur, al lijkt het wel of het steeds sneller gaat. Negen gigidinges moet er over gezet worden en als ik het nu de volgende keer weer wil doen? Moet hij dan weer alles opnieuw verzamelen of zou hij dan wel alleen de nieuwste foto's pakken, het is geen doen anders.
Zodoende geen plaatje vandaag, want hij zit in mijn fotoding, als u nog snapt wat ik bedoel, ik weet al die technische benamingen niet. En ik heb nog wel zulke mooie foto's gemaakt vanavond (denk ik). Ik ben speciaal naar de Brouwersdam gereden voor de zonsondergang, maar die komt dan morgen weer wel boven water.
Ria Maandag 03 September 2007 at 11:52 pm | | Standaard

vijf reacties

Brillie

Je UBS poort is duidelijk nog van versie 1. Je moet je PC vervangen…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 04-09-’07 00:07
Mike

Ach die mooie foto houden we gewoon tegoed. Ik ben blij te lezen dat ik niet de enige ben die tegen dit soort raadselachtige vertragingen in dit snelle tijdperk aanloopt :-)

Mike, (URL) - 04-09-’07 07:17
Bart

Nieuwe pc Ria, het is niet anders ;) ;)

Bart, (URL) - 04-09-’07 10:33
ria

@Brillie en Bart: Ik laat hem in het vervolg wel ‘s nachts zijn werk doen :-p

ria, (E-mail ) (URL) - 04-09-’07 10:41
BERT&RI@

Met een beetje geduld komt alles toch nog goed!;-)

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 04-09-’07 11:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.