OogstenWe zijn heel de dag aan het slingeren geweest, vanaf een uur of tien tot vanavond zeven met af en toe een (rook)pauze. Het resultaat is een emmer of dertien verse honing en een keuken die nu nog van onder tot boven plakt, maar dat zien we morgen dan wel weer. Ik had geen zin meer om te gaan poetsen vanavond en omdat koken in zo'n rommeltje ook niets is zijn we lekker een hapje buiten de deur gaan eten, dat hadden we nog tegoed vanwege een opgeloste storing, zo help je een elkaar een beetje door moeilijke tijden heen.
Eenmaal thuis kwam Miriam nog gezellig even een wijntje doen en dat kwam goed van pas. Ik was vanmiddag tussen de bedrijven door begonnen met het bewerken van een foto van haar, maar wat ik nu tussen de kabeltjes bij het stuur weg kon poetsen dat zag ik niet helemaal, de koppeling had ik al laten verdwijnen, maar dat ziet toch niemand. Dit is het uiteindelijke resultaat.
Ria Donderdag 13 September 2007 at 12:39 am | | Standaard

vijf reacties

Bart

Je bent een kunstenares :-)

Bart, (URL) - 13-09-’07 09:21
Wieneke

Wat een mooie foto’s! Zijn 13 emmers honing niet ontzettend veel? Je bril staat je geweldig trouwens.

Wieneke, (URL) - 13-09-’07 10:20
VanMan

Mooie motormuis heb je er van gemaakt

VanMan, (URL) - 13-09-’07 12:18
Redstar

Dat is een zeer geslaagde motorfoto. Die honing ziet er trouwens ook goed uit. Heb je geen spierpijn van al dat slingeren?

Redstar, (URL) - 13-09-’07 12:40
Brillie

Ik neem aan dat het geen emmers zijn die je gebruikt voor de was? Is de keuringsdienst van waren al langs geweest? Trouwens ik hoef geen emmer vol. Een potje is voldoende.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 13-09-’07 21:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.