Gezellig


klik

Vanmorgen heb ik Marlies opgehaald in Goes, die met de trein uit Purremerend af was komen zakken om een paar daagjes samen met mij door te brengen. Het was winderig en vooral nat, een beetje tegenvaller na het mooie weer van de afgelopen dagen. Eenmaal op het perron was Simba de eerste die haar herkende, vreemd toch die beesten, zo vaak heeft ze haar nog niet gezien, maar een weekendje oppassen en een paar ontmoetingen zijn blijkbaar genoeg voor een hond iemand feilloos te herkennen.
Vanmiddag maakten we een wandeling op het strand, ik heb als ik loop nooit mijn bril op, ik zie nu eenmaal beter in de verte zonder. Marlies vond dat een goed idee en deed die van haar ook af en in haar zak. Eenmaal terug in het dorp zouden we een paar boodschappen doen, ze wilde haar bril weer opzetten maar nergens meer te vinden, alle zakken tig maal doorgezocht, hij was er gewoon niet meer. Wij weer teug naar de dijk, reconstruerend wat we waar gedaan hadden, geen bril. Ze heeft toen de weg verder terug alleen vervolgd en ik ben met de honden alvast naar Elly gelopen, Belle was ook mee. Onderweg daarheen was er al telefoon, "gevonden!" Wat een geluk! Want een Marlies zonder bril, daar wil je echt geen dagen tegenaan kijken hoor (klik de foto maar aan).
Mèt bril zien we elkaar weer een stuk duidelijker en heeft ze een heerlijk maaltje voor ons gekookt, want een keukenprinses is het!

UPDATE:


Het bewijs! Marlies zag het zelf op de foto dat hij op de strandtrap al uit haar jaszak hing. Zo is hij nog een paar honderd meter blijven hangen en netjes bij een paaltje eruit gewipt, zodat ze hem weer makkelijk kon vinden.
Ria Woensdag 17 Oktober 2007 at 9:27 pm | | Standaard

negen reacties

marlies

jammer dat we het eten al op hadden voor we op het idee kwamen om er een foto van te maken. want het was best mooi eten en dáár zou in ieder geval wel eer aan te behalen zijn geweest.;-))

marlies, - 17-10-’07 21:58
gerda

Veel plezier xx xx (anders is het weer spam)

gerda, (URL) - 17-10-’07 22:05
V@nM@n

Toeval dus dat je zo’n ding weer vindt

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 17-10-’07 22:15
humanoid

het is en blijft mijn meissie….

humanoid, - 17-10-’07 22:54
Brillie

Altijd handig een paaltje.

Brillie, (URL) - 18-10-’07 00:18
aargh

Oh om wanhopig van te worden is dat. Het strand is zo groot!
Je ziet vaak mensen lopen met metaaldetectoren, die zullen vast ook heel wat brillen onder het zand vandaan halen.

aargh, (E-mail ) (URL) - 18-10-’07 11:02
Wieneke

Sjonge, wat goed dat de bril gevonden is. Ik heb de foto aangeklikt en ja, dat is inderdaad geen doen :-) Veel plezier samen, meisjes!

Wieneke, (URL) - 18-10-’07 11:44
Ada

goed speurwerk gedaan
hahahhahhaa,
al het bewijsmateriaal goed bekeken :-)

Ada, (URL) - 18-10-’07 18:21
fialas

tja die brillen, ik heb die van mij eens twee maanden later teruggevonden op een eenzaam strandje van de Pietersplas. Buurmeisje Christientje zag hem liggen, onder het zand en alweer begroeid met onkruid. Niet eens verbogen.

fialas, (E-mail ) (URL) - 21-11-’07 21:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.