Paddenstoelenjacht



Wij wilden eekhoorntjesbrood voor bij de biefstuk vanavond, want dat was lekker zei Marlies. We hebben ons suf gezocht maar nergens iets gevonden wat er op leek. Wel genoeg andere, zoals bovenstaande. Ik heb er voor het vergelijk mijn shag naast gelegd, wat een joekel hè, de grote parasolzwam blijkt het te zijn. We waren in het Gadra bosje en in het bos van Staatsbosbeheer bij Serooskerke, waar trouwens bijna geen paddenstoel te bekennen viel. We hebben lekker gewandeld en van het zonnetje genoten. Toch op de terugweg maar een lekker biefstukje bij de vleesboerderij gehaald en Marlies is ook nog even naarde kapper geweest.

Vanmorgen weer een berichtje van Joop:
Ik ben net terug van het platte land van Nepal. Het werd een dag uitgesteld vanwege de regen die dag hier en ze durfden het niet aan om mij met een kind van 4,5 j op pad te sturen. Is dus een dag later geworden en toen was opa er ook bij. Weer een hele nieuwe ervaring om een dag op het platte land door te brengen. Alles is goed verlopen en ik heb veel foto's gemaakt.
Ria Donderdag 18 Oktober 2007 at 7:54 pm | | Standaard

vijf reacties

V@nM@n

Die paddenstoel is echt mooi…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 18-10-’07 20:26
Brillie

Zijn dat nu die paddo’s?

Brillie, (URL) - 18-10-’07 22:03
Bart

Geweldig he. Je zei dat je Joop op z’n hart gedrukt had dat hij foto’s moet maken. Nou, blijkbaar is dat prima overgekomen, want hij klikt zich suf haha.

Bart, (URL) - 19-10-’07 12:25
Dorenda

Hi, hi, Inderdaad een grote paddenstoel. Volgens mij is hij/zij zo groot geworden van dat hoopje mest op de achtergrond. (van Simba?);-)

Dorenda, - 19-10-’07 15:47
Therese

Ha ha, dat pakje shag. Ik dacht al: wat slordig zijn die Zeeuwen en Ria legt het niet eens even weg voor de foto, maar nu begrijp ik het.
Leuk, hè, steeds bericht van Joop en nog foto’s ook, bofkont.
En een prachtig kapsel. Ik zei het al: ik wou dat we hier ook zo’n goede kapper/ster hadden. En dat meen ik.
Groetjes.

Therese, (E-mail ) (URL) - 19-10-’07 17:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.