Berichtje uit Iran
Vandaag een vrije dag, het is in Iran Zondag. Voor de rest 6 dagen werken. Gisteravond was het de uitgaansavond hier Alle restaurants propvol en ik moest alleen gaan eten Maar ik was op tijd dus had ik nog een plek met live muziek.
Ik leer hier van alles eten, maar ik probeer het wel en na een paar keer smaken sommige dingen wel redelijk.
Ze eten hier veel salades en allerlei hapjes, het meeste is erg zuur en ze knijpen als het kan overal een kwart citroen op uit, vinden ze lekker. Ook doen ze veel met yoghurt.
Ik word overal rondgeleid door een jonge man, die toezicht houdt op het installeren van de elektrische installaties.
Hihihi, het eten vind hij niet zo lekker geloof ik.
elf reacties
Hij zal wel een kilootje lichter terugkomen maar dat kan hij er dan met kerstmis weer gezellig bij eten.
Wat een prachtige achtergrond daar, krijgt Joop daar niet de wandelkriebels van?
Nieuwe dingen leren eten vind ik geweldig.. Er zijn ook maar weinig dingen die ik niet lust, en dat smeer een questie van het niet echt lekker vinden..
Deze foto is genomen vanaf het dak van de nieuwe fabriek. Deze wordt gebouwd op een nieuw industrieterrein waar plaats is voor ong. 1000 nieuwe bedrijven. Er zijn er tot nu toe ong. 300 gebouwd en ong 60 in aanbouw. Het ligt ong. 7 km buiten Shiraz
Ewww, in die contreien is het idd erg gewoon om overal zure yoghurt in te flikkeren.
Shiraz…heeft dat nog iets met de wijnsoort te maken?
Ik durf best te zeggen dat ik een ‘brede’ smaak heb maar van zure zaken moet ik niet zoveel hebben. Net als de rauwkost in Oostenrijk, doodzonde en eigenlijk niet meer te eten.
Nog zeven nachtjes
Nou ja, het is toch allemaal niet zo erg als je dacht? Bovendien zal hij jouw gekokkerel des te meer waarderen. Als hij nu maar geen zuurpruim wordt…
Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Niks voor mij hoor, ik zou de hele tijd niks eten !