Achteruit


klik

Meestal doe ik het zelf, zo gebeurd zo'n kleintje, maar het blijft zo vreselijk koud dat gisteren de verleiding te groot was.
Het natregenen van afgelopen zondag heeft me geen goed gedaan, ik heb nu ook een ontstoken oog en de rest wordt er ook niet beter op, bah!
Hopelijk ben ik er komend weekend vanaf, al zijn de voorspellingen niet dat je zegt we trekken er lekker op uit, we krijgen een witte Pasen!
De Belgen en Duitsers zijn al in grote getale aanwezig, topdrukte komend weekend, vroege of late Pasen, komen zullen ze en dan met z'n allen tegelijk weer terug 2e paasdag, met achterlating van het e.e.a. aan rommel. Het valt me trouwens op dat er weer steeds meer aan blikjes, plastic flesjes en andere rommel in de bermen ligt, het lijkt wel of wij het met z'n allen het ook niet zo nauw meer nemen.
Ria Dinsdag 18 Maart 2008 at 8:11 pm | | Standaard

acht reacties

Brillie

Ik doe mijn Porsche altijd emt de hand wassen. Wel op een plek waar het afval water niet zomaar het riool in loopt. Het blijft immers vuil dat je niet zo maar in een putje mag laten lopen. En dat kost dan 8 euro.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 18-03-’08 21:21
Me!

Af en toe… altijd rij ik door de wasstraat

Me!, (E-mail ) (URL) - 18-03-’08 22:03
Redstar

Een ontstoken oog is minder leuk. Een wite Pasen vreemd, en een schone auto fijn :-) Beterschap met je oog

Redstar, (URL) - 18-03-’08 23:55
RI@&BERT

Beterschap!

RI@&BERT, (URL) - 19-03-’08 09:00
Ada

Ik ben pas meegereden met iemand die ook door de wasstraat ging.
off topic: ik twijfelde of je in Dreischor woonde of Krabbedijke….zo ver zijn we het eiland niet op geweest ;-)

Ada, (URL) - 19-03-’08 11:36
aargh

Niet best daar! Trek zelf maar even een flesje open! Wel netjes bij ‘t oude glas doen achteraf!

aargh, (E-mail ) (URL) - 19-03-’08 12:43
Therese

Vroeger (*kijkt even achterom, ja, het kan) had Hans de smoes, dat hij het deed omdat de jongens, die erin bleven zitten, het zo leuk vonden. Toevallig altijd als wij mijn ouders op gingen zoeken.
Ria, wat een gekwakkel met jou; ik zal eens in mijn heksenboekje gaan kijken. Beterschap!

Therese, (E-mail ) (URL) - 19-03-’08 13:24
fialas

het komt ook doordat iedereen buiten altijd moet eten en drinken,. En een vol blikje kan in je tas, een leeg blikje natuurlijk niet, dat mot je meteen kwijt, lekker over je schouder werpen.
Hier heeft iemand die de haag bij de school stond te scheren zo’n halfvol colablik in zijn nek gekregen. Onbedoeld, maar toch…

fialas, (E-mail ) (URL) - 21-03-’08 22:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.