Pfff...Het was niet mijn bedoeling jullie te laten schrikken gisteren hoor, ik zei toch al dat ik er uit was voor ik thuis was. Misschien was de titel ook verkeerd, maar die sloeg op het bord en zag het als een waarschuwing naar mezelf of zo....
Niks aan de hand dus.

Ik was vandaag even op het strand van Westenschouwen en heb een filmpje voor Wieneke gemaakt, geen topkwaliteit maar het geeft weer hoe het er was vanmiddag en misschien herkenbaar voor haar.
Toen ik van het strand af kwam dook ik even de toiletten in die daar staan, ik deed de deur op slot en toen ik er weer uit wilde en het slot om draaide ging de deur niet open. Ik kreeg het Spaans benauwd, gelukkig had ik Simba al in de auto gedaan. Het slot omdraaien ging wel, maar daarmee ging de deur niet open, nog maar eens en nog maar eens duwen, ik wilde al gaan bonken en roepen, tot ik eens iets beter keek en zag dat er twee van die sloten zaten, eentje boven en eentje onder de kruk en ik had de onderste omgedraaid i.p.v. de bovenste, wat was ik blij dat ik er uit was.
Simba is weer loops, ik vond gisteren al dat ze zo'n haast had en jawel hoor, vanmiddag zag ik een paar druppeltjes op de vloer liggen, dat wordt weer rennen de komende week.
Ria Dinsdag 11 November 2008 at 7:59 pm | | Standaard

twaalf reacties

Me!

Achteraf zeker wel lachen na die WC truuk…

Me!, (E-mail ) (URL) - 11-11-’08 21:10
Brillie

Gelukkig dat het nog geen hoogwater was geworden…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 11-11-’08 21:38
marlies

wat een foto!!!!!!! en o,o, ik zou dwars door de deur zijn gegaan. maar is dat daar nodig? twee sloten op een toilletdeur?

marlies, - 11-11-’08 22:57
Therese

Jeetje, wat zal jij geschrokken zijn in die WC; is bij mij ook altijd zo’n schrikbeeld.

Therese, (E-mail ) (URL) - 12-11-’08 00:23
mikelodeon

Ik mis de wind geluiden en wat was het lekker weer. Hier was het een stuk grauwer. En datv rennen met Simba is goed voor je conditie ;-)

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 12-11-’08 07:00
Wieneke

Oh, geweldig! Hartelijk bedankt, Ria, ik mag het filmpje zeker wel op mijn eigen log laten zien? Ik herken natuurlijk alles, want wij zijn vaak over die overgang gelopen om zo naar het strand gegaan. Ik vind dit een van de mooiste stranden van de Nederlandse kust. Trouwens, je had er uh.. interessant weer bij met die prachtige wolken en die schuimende branding :-)

Wieneke, (URL) - 12-11-’08 09:49
ria

@Wieneke: hahaha, ja het waaide behoorlijk, ik ga nog weleens trug bij wat rustiger weer en ja natuurlijk mag je het gebruiken.

ria, (E-mail ) (URL) - 12-11-’08 10:22
Redstar

Hihihihi Wat een vergissing :-) Het was trouwens heerlijk weer gister ja, en vandaag ook weer. Wij trekken er straks lekker op uit

Redstar, (E-mail ) (URL) - 12-11-’08 11:49
fialas

ik heb dat ook wel eens gehad en toen ben ik eruit geklommen, want de deur ging niet tot bovenaan. Je kunt er soms ook onderdoor kruipen.

fialas, (E-mail ) (URL) - 12-11-’08 18:55
fialas

voor mij was het vroeger ook het mooiste strand, maar nu niet meer, met die lelijke blokkendam.

fialas, (E-mail ) (URL) - 12-11-’08 18:56
fialas

Maar het filmpje is prachtig, de luchten en de zee, ik ruik de zoute wind. En de foto is klasse!

fialas, (E-mail ) (URL) - 12-11-’08 18:58
Renesmurf

Mensen schrikken snel, of wekken die indruk, en daar schrik jij dan weer van.

Renesmurf, (URL) - 12-11-’08 23:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.