Lekker buitenDat er van wandelen vandaag weinig terecht zou komen had ik eigenlijk wel verwacht, aan mij lag het niet, maar Simba was stijf of had gewoon geen zin, want aan het eind van de straat liet ze duidelijk blijken niet verder te willen en ging in de remstand. Ik ben toen maar omgedraaid en heb een beetje vertier in Zierikzee gezocht. Joop had vierduimers nodig voor zijn hok, dus eerst naar de Praxis. Ik kom daar niet zo vaak dus je zoekt je rot, maar eindelijk zag ik de tamelijk grote spijkers in bakjes liggen, tien moesten het er zijn. Op naar de kassa en ik legde netjes mijn spijkers op de band, helemaal verkeerd natuurlijk want in de doe het zelf worden spijkers net zo behandeld als banaantjes in de supermarkt, ze moeten gewogen worden en daarna met een bonnetje beplakt.
Eenmaal klaar bij de Praxis kwam ik langs de 'nieuwe sportzaak' , die er al bijna een jaar blijkt te zijn. Tijd om er eens binnen te kijken en te informeren of ze misschien wanten hadden. Wanten hadden ze niet, niet met klepjes tenminste, maar schoenen wel! Die van mij gaan alweer lekken en laten overal los, dat krijg je ook met dat goedkope spul, vandaar dat ik maar weer eens een paar degelijke heb aangeschaft.
Daarna nog even naar Sonja gezwaaid waar de stoeltjes van de foto buiten stonden. Het was een heerlijk middagje zodoende, waarbij ik even mijn (sombere) gedachten kon verzetten.
Ria Donderdag 05 Februari 2009 at 7:37 pm | | Standaard

twaalf reacties

Peter

Ahhh… Ook hier kwam de zon vanmiddag! Dat was hetgene wat wij misten! :-)

Peter, (E-mail ) (URL) - 05-02-’09 19:46
Me!

Vitamine licht… Daar zit ik nou ook nog op te wachten.

Me!, (E-mail ) (URL) - 05-02-’09 20:27
marlies

De Convert Mitten Glove
Lowe Alpine, 29,95 euro

kunnen ze zo voor je bestellen in de nieuwe sportzaak;-)

marlies, - 05-02-’09 21:34
ria

Ooooo, wat ben je toch lief Marlies. Al dat gezoek daar heb ik vaak helemaal geen zin in. Is dat allemaal dezelfde maat dan? Dat zal toch niet? Maar volgende keer als ik in de stad kom ga ik er weer langs hoor, ‘t is een leuke winkel en ik ben toe aan nieuwe dingen :-)

ria, (E-mail ) (URL) - 05-02-’09 21:38
Elmar

Heerlijk zo’n middagje he?:-)
En een mens kan natuurlijk niet zonder goede schoenen!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 05-02-’09 21:52
Redstar

Dat is wel een hele leuke foto Ria! :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 05-02-’09 21:53
Renesmurf

Als Simba niet wil, dan is dat toch een steen op je maag, lijkt me.
Maar ja, hopelijk gaat dat morgen beter.

Renesmurf, (URL) - 05-02-’09 22:52
ria

@Rene; Het is niet leuk, maar ik heb begrip voor oude dames. De wandelschoenen heb ik aangeschaft met het idee dat ik toch veel wil blijven wandelen, met of zonder Simba. Er zal een moment komen dat ik haar thuis moet laten…. :,-(

ria, (E-mail ) (URL) - 05-02-’09 22:55
Brillie

Het kon slechter met het weer. Ik zag dat de mol alweer bijna boven de grond komt.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 05-02-’09 23:37
Bart

Niet te somber he, de dagen lengen al en het voorjaar gaat er aan komen !

Bart, (URL) - 06-02-’09 09:41
joke

OOO leuke stoeltjes…..;-)

joke, - 06-02-’09 10:36
fialas

goedzo, lekkere stapschoenen, die heb jij ook wel nodig.
heerlijk is dat, vrouw in de bouwmarkt, ik ben nu onderhand5 jaar alleen en begin de kneepjes te leren. Bij Formido M’tr. staan ook wel heel aardige deskundige jongens, als je niet in de spits komt hebben ze altijd tijd voor een stuntelende dame.

fialas, (E-mail ) (URL) - 07-02-’09 10:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.